Кои сме ние?

Медицински център по сърдечно-съдови заболявания е високоспециализирано консултативно-диагностично лечебно заведение за превенция, ранна и иновативна диагностика на пациенти със сърдечно-съдови проблеми.

 

Центърът е основан през 2016 г. от водещи и международно признати експерти в областта на неинвазивната образна диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания.

Центърът е един от най-модерните в страната с доказано най-добрите диагностични и лечебни практики в медицината. 

От основаването си следва най-високите европейски и американски стандарти за качество на медицинските услуги и работа с пациенти със сърдечно-съдови заболявания.
Оборудван е с последно поколение високотехнологична медицинска апаратура на водещи производители, която се обновява регулярно на всеки 3 години според Европейските стандарти за работа.

Заедно за по-здраво бъдеще

Доц. Красимира Христова, дм

Основател и медицински директор

Създаването на Медицински център по сърдечно-съдови заболявания беше естествено продължение на дългогодишната ми работа в областта на функционалната и неинвазивна образна диагностика. Мисията ни от основаването беше да предложим пълна и комплексна диагностика на сърдечно-съдовите заболявания и възможно най-подходящото лечение, съобразено с нуждите на нашите пациенти.  

Винаги сме били ръководени от желанието пациентите ни да получават лечение, което да отговаря на най-високите стандарти за работа в Европа и САЩ, както и да бъдат сведени до минимум интервенции, несъобразени с техните нужди. За тази цел с екипа на Медицински център по сърдечно-съдови заболявания винаги се стремим да имплементираме изследвания и терапия, одобрени на най-високо Европейско и Световно ниво.

Защото всички трябва да работим заедно за по-здраво бъдеще!